Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, de belle taille (garder les têtes)
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de colin, coupé en quatre
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, de belle taille
- 1 c. à soupe de purée d'amande
- 3 branches d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1655 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Choucroute de la mer
35 min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Paupiette de sole
50 Min
Matelote de poisson au Riesling
13h