Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Aïoli traditionnel
10 Min
Œuf poché sauce meurette
1h
Aligot
40min
Confiture de lard
25min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Gougères
40min
Polenta aux olives
45 Min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Galette bressane
13 Std.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min