Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Œuf poché sauce meurette
1h
Tarte à la praline
3h 20min
Tapenade
10min
Gougères
40min
Gaspacho
12 godz.
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Anchoïade
15min
Aligot
40min