Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lapin, désossé et détaillé en dés (1 lapin env.)
- 600 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 8 brins de persil plat frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil, équeutés
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de canard
24h
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min
Terrine de poisson
1 godz.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Lapin à la provençale
1 godz.
Terrine de poulet à l'estragon
24h