Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lapin, désossé et détaillé en dés (1 lapin env.)
- 600 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 8 brins de persil plat frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil, équeutés
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Pâté de campagne
48u.
Terrine bressane
24h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 godz. 30 min
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Sauce gribiche
15 Min