Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté périgourdin
48 Std.
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de canard
24h
Rillettes de porc et de canard
7h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté en croûte (Espagne)
6 godz. 15 min