Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24j 20 menit
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Pâté de campagne
48 Std.
Œufs de caille en meurette
55 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Pâté périgourdin
48 Std.
Terrine de canard
24 Std.
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min