Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée au maury
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de vin rouge, type maury
- 20 g de chocolat noir amer
Le biscuit aux noix
- 85 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 75 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 10 g de beurre doux
- 2 blancs d'œufs
Le foie gras
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin rouge, type maury
- 10 g de liqueur de café
- 1 c. à café de cacao en poudre
- ½ c. à café de café instantané
- 600 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1167.4 kJ / 282.1 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 min
Foie gras de canard
72h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Bavarois d'asperge
15 min
Eclairs au foie gras
3 godz. 15 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Le drômois
12h 45min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min