Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15min
Rillettes de poulet
6 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine bressane
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Terrine de canard
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine de poulet au basilic
4u. 10min
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.