Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine bressane
24h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Rillettes de poulet
6 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Rillettes de canard
2h 30min
Sauce gribiche
15min