Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Pâté de campagne
48h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Rillettes de canard
2h 30 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Sauce gribiche
15 min