Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 Min
Pâté en croûte
7h 45min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48 godz.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Pâté périgourdin
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de canard
24 Std.
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Rognons de veau sauce madère
20 Min