Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de lapin
12h
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4u. 30min
Pâté périgourdin
48h
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Rognons de veau sauce madère
20min