Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées, zeste et jus (200 g de jus env.)
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 godz. 25 min
Malakoff à la crème anglaise
25 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Cake orange-pavot
1u. 15min
Sabayon au citron
15 Min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40 min
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Petits babas rapides à la grenadine
30 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Flan brésilien aux œufs
1h 5min