![Blanc-manger coco et fruits exotiques Blanc-manger coco et fruits exotiques](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9349B5EC-DA32-4137-ACE0-AA289BD7DCE8/Derivates/2F878420-D849-4BF8-974D-F5885DC4A129.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1844 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Charlotte chocolat-coco
12h
Blanc-manger coco-citron vert
3 Std. 15 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Perles du Japon à la grenade
30min
Risotto safrané à la pêche
40 分钟
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2ч. 40 мин.
Crème au lait de coco
15min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min