Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1844 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12 Std. 15 Min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Cheesecake framboises
5 Std.
Entremets coco-passion-papaye
24h
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Blanc-manger coco-citron vert
3 Std. 15 Min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min