Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé aux épinards
- 300 g d'épinards frais ou surgelés
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 blancs d'œufs
La garniture et le montage
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 50 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction de goûts
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 tranches de saumon fumé
- 10 g de baies roses
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990.9 kJ / 236.9 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Sapin de Noël apéro
1 Std.
Carrés menthe-chocolat
5h
Bavarois d'asperge
15 Min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3h 15min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12 Std. 35 Min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50min
Eclairs saumon-Passion
2h
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Bavarois à l'abricot
12sa