Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé aux épinards
- 300 g d'épinards frais ou surgelés
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 blancs d'œufs
La garniture et le montage
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 50 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction de goûts
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 tranches de saumon fumé
- 10 g de baies roses
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990.9 kJ / 236.9 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Bûche pistache-framboise
2 Std. 15 Min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Cheesecake concombre et citron
3 godz. 20 min
Bavarois d'asperge
15min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Ballotine comme un macaron
25 min
Opéra de foie gras
24 Std.
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 godz. 45 min