Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'eau
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- 12 olives violettes, en rondelles
- 15 tomates semi-confites
- 150 g de fromage scamorza, en petits cubes
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 tranches de jambon blanc en chiffonnade
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2299 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Focaccia aux olives
2h
Briochettes en éventail
3h 35min
Fougasse aux olives
2h 50 min
Focaccia aux olives
3 Std.
Quiche italienne
1h 5min
Focaccia croquante
3 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h