Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée au cacao
- 230 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de lait
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 mangues mûres, émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2756 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 Std.
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3h 45 min
Forêt-noire
2h 30min
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Tartelettes meringuées à l'orange
2h
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Manguier
5 godz.
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15 min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24 Std.