Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 65 g d'eau
La garniture
- 170 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes émondées
- 4 blancs d'œufs
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Tiramisu aux cerises
2h 15 min.
Semifrio pêche-abricot
3u. 35min
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Cobbler à la cerise
40min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Gâteau magique aux framboises
3u. 15min
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Fraisier macaroné revisité
2 godz. 45 min
Amandine aux abricots
1h 30min