Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de sucre en poudre
- 1 zeste d’orange (2 bandes minces (1 x 4 cm env.))
- 1 - 2 pincées de cannelle en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 504 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sucre de Noël
1h 5min
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Sucre à la fève tonka
5min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 godz. 50 min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 godz. 15 min
Barres chocolat-caramel
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner express
15min
Cœurs sablés rose
40 Min
Sucre à la fraise tagada
5min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h