Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 60 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 1 c. à café bombée de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 100 g de Pailleté Feuilletine™
La mousse au chocolat et la mangue
- 1 mangue mûre, coupée en tranches fines
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel
- 6 œufs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2067 kJ / 495.5 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bavarois à la mangue
7h
Gâteau chocolat-noisette
12 godz.
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Entremets aux deux chocolats
35min
Tarte chocolat au lait et fraises
3 Std. 45 Min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 Std.
Manguier
5h
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.