Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La confiture de fraises
- 300 g de fraises, coupées en deux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
La pâte
- 150 g de beurre doux mou
- 200 g de sucre de canne
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Façonnage
- 100 g de fraises coupées en deux
- 1 œuf battu pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3053.3 kJ / 730.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux noix
3h
Tarte poire-chocolat
55 min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Gâteau à l'ananas caramélisé
40 min
Gâteau aux poires
50 min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Quatre-quarts à l'ananas
45 min
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2h 30 min
Tartelettes amandines aux figues
1h 30 min
Tartelettes à la bergamote
3h 40min
Gratin poire-banane
55 min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h