Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pomme rouge, émincée en fines tranches à la mandoline (2 mm)
- 200 g de sucre en poudre
- 5 confiseries au caramel, type Carambar et préalablement congelés
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4368 kJ / 1045 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 248 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sucre vanillé
72h
Poudre au caramel
1h
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 Min
Sucre au thym
Keine Bewertungen
Sucre pistache
5 Min
Sucre pralines roses
5 Min
Sucre baies de goji
5 Min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre citron-cardamome
2h
Sucre à la fraise tagada
5 Min
Sucre pomme-cannelle
5 Min
Sucre de Noël
1 godz. 5 min