Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse vanille-pomme
7h
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15 min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Mousse aux griottes
2h 30min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Pannacotta au melon
2h 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Mousse à l'abricot
2h