Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sémifrio
- 9 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de pêches, détaillées en dés
- 150 g d'abricots frais, détaillés en dés
- 60 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 15 g de jus de citron
- 500 g de ricotta
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le décor de fruits frais
- 50 g de pêches, émincées en lamelles
- 50 g d'abricots frais, émincés en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1724 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Patience aux fruits d'été
13h
Domino aux fraises
13h
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Bavarois à l'abricot
12 godz.
Vacherin glacé à l'abricot
4 godz. 30 min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 godz. 45 min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Délice pomme-speculoos
12 godz.