Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sémifrio
- 9 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de pêches, détaillées en dés
- 150 g d'abricots frais, détaillés en dés
- 60 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 15 g de jus de citron
- 500 g de ricotta
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le décor de fruits frais
- 50 g de pêches, émincées en lamelles
- 50 g d'abricots frais, émincés en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1724 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Délice pomme-speculoos
12h
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois à l'abricot
12h
Verrines à l'orange
1h 15min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Verrine à la pomme
30min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Cheesecake framboises
5 godz.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h