Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de sucre en poudre
- 270 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 700 g de raisin noir, les grains coupés en deux et épépinés
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 300 g de raisins noirs, les grains coupés en deux et épépinés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal / 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g / 9 g
- Koolhydraten
- 93 g / 93 g
- Vetten
- 13 g / 13 g
- Vezels
- 5 g / 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de campagne
2 Std.
Conchas
2 Std.
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Roulés pavot-cranberries
2 Std.
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2 Std. 15 Min
Bretzels sucrés
4 Std.
Amandine à la cerise
2 Std.
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Amaretti aux abricots
30 Min