Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de biscuits speculoos
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 80 g de canneberges déshydratées
- 50 g d'abricots secs dénoyautés
- 400 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1011 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1 Std.
Menu bluffant - Bûche marquise au chocolat et pain d'épices
6h 45min
Christmas puddings
7h
Pavés chocolat et mendiants
20min
Amaretti aux abricots
30 Min
Pâte de noisette chocolatée au sirop d'agave
50 Min
Gâteau de Pâques
1u. 55min
Gâteau noix-café à la vapeur
1 Std. 15 Min
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Clafoutis exotique aux abricots secs
1u. 45min
Gâteau vapeur au citron
2h 25min