Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de petits pois surgelés
- 1 citron jaune, zeste et jus
- 12 feuilles de menthe fraîche
- 400 g de fromage frais
- 10 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Terrine de chèvre aux olives
3sa 20 dk
Tarte meringuée au citron
1 godz. 10 min
Pâtes fraîches
1h
Tomate-mozza revisitée
2u. 5min
Gougères
40 min
Eclairs au cantal et chutney de poires
1 godz. 45 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Choux à la mousse de petits pois
4h
Tarte aux légumes et jambon
1h
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3h 30min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min