Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à raviole
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
La farce
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour l'ensemble Varoma
- 3 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 20 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de zeste de citron vert, finement râpé
- ½ c. à café de fleur de sel
- 6 noix de saint-jacques, avec corail
Le bouillon et la cuisson
- 60 g d'échalotes
- 20 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 30 g vinaigre de riz
- 90 g de mirin
- 500 g d'eau
- 20 g de sauce de soja
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 405.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Pain nordique
1h
Ravioles sauce au foie gras
40min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h
Sabayon au vouvray
15min
Fondue asiatique au satay
1h 15min
Pavlova aux figues
4 godz.
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Ravioli maison
2 godz. 15 min