Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à raviole
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
La farce
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour l'ensemble Varoma
- 3 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 20 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de zeste de citron vert, finement râpé
- ½ c. à café de fleur de sel
- 6 noix de saint-jacques, avec corail
Le bouillon et la cuisson
- 60 g d'échalotes
- 20 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 30 g vinaigre de riz
- 90 g de mirin
- 500 g d'eau
- 20 g de sauce de soja
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 405.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs au gianduja et noisettes
4hod. 15min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Saumon au chou, beurre au citron vert
45p
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
25 Min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30p
Pesto coriandre-cerfeuil
15p
Cotriade
1óra
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1óra
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Fish and chips, sauce tartare
1 Std. 20 Min