Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain d'épices
- 250 g de farine de blé
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 c. à café d'anis vert en poudre
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de jus d'orange
- 100 g de beurre doux
- 180 g de miel
Le dressage
- 6 - 8 tranches de foie gras de canard mi-cuit maison (0,5 cm d'épaisseur env.)
- 1 mangue mûre (300 g de chair env.), détaillée en tranches de 0,5 cm d'épaisseur
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 444 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballotine comme un macaron
25 Min
Verrine exotique
5min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Eclairs saumon-Passion
2h
Petits sablés au pesto rosso
2h
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2h 30min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min