![Entremets mangue-coco Entremets mangue-coco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19AC115E-1824-4850-B1F1-5B75FF4E7E8D/Derivates/890D4AE3-C6DF-4B0C-81CE-4DEEBDB8F9E8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta betterave-framboise
3 Std. 20 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40 min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 Std. 20 Min