Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre doux, détaillé en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 50 g de beurre mou
- 75 g de sucre en poudre
- 75 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2308 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15 min
Croustade aux pommes
50min
Cake à la noix de coco
55min
Cake orange-pavot
1h 15 min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Gâteau tout citron
55min
Tarte chocolat café
3h 15 min
Cake citron-pavot
1h 45min