Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de crème de marrons
- 4 petites meringues
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2169 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15 min
Minibûche cerise amarena
40min
Pavé au chocolat épicé
12h
Eton mess aux fruits rouges
2h 20 min
Terrine en mousse de fruits
4 Std. 30 Min
Patience aux fruits d'été
13h
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Soufflé au chocolat
40min