Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes fraîches
- 240 g d'eau
- 40 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de semoule de blé dur
La sauce aux courgettes
-
2
oignons nouveaux, coupés en morceaux
of 2 poireaux, coupés en morceaux - 2 courgettes, détaillées en julienne
- 10 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 5.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langouste au combava
55 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1sa 15 dk
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Champignons farcis
45 min
Rouleaux d'été végétariens
1h
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Sardines à la corsica
50 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Crêpes aux fines herbes et aux asperges
35min
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen