Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes fraîches
- 240 g d'eau
- 40 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de semoule de blé dur
La sauce aux courgettes
-
2
oignons nouveaux, coupés en morceaux
of 2 poireaux, coupés en morceaux - 2 courgettes, détaillées en julienne
- 10 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 5.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes suzette
35 phút
Bûche tout chocolat
7u. 20min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40min
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Haricots blancs à l'ail
50 Min
Penne des montagnes et des plaines
35 phút
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Minestrone de légumes verts
1h
Pesto coriandre-cerfeuil
15 phút
Acras de morue
13u.
Tarte aux légumes croquants
1h
Calamars farcis au chorizo
1h 10min