Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de farine de blé
- 30 g d'amandes effilées
- 40 g de cerneaux de noix
- 60 g de beurre demi-sel
- 60 g de sucre roux
- 50 g de biscuits au beurre, type petits-beurre, émiettés
- 300 g d'eau
- 1000 g de poire Williams, pelées et coupées en morceaux
- 60 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1649 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Crème brûlée à la compote de nectarine
2h 20min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Tatin de poires aux speculoos
50 min
Tartelette aux fruits rouges
1 Std.
Clafoutis poire-speculoos
45 Min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Crumble poire-chocolat
55min
Verrine à la pomme
30 Min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 Std.