Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule et pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 600 g de blancs de poireau, détaillés en tronçons
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 125 g de mozzarella de bufflonne, coupée en fines tranches
- 200 g de saumon fumé, en tranches
- 3 brins d'aneth frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1465.2 kJ / 350.5 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1 Std. 30 Min
Tarte au poireau et saumon fumé
1 Std. 10 Min
Tartelettes aux pêches et à lavande
40min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40min
Tartelette à l'avocat
45min
Galettes aux champignons et crème de soja
1 Std. 30 Min
Tarte printanière
50min
Sablés aux fraises
1 Std.
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Tartelette courgette-brebis
50min
Soufflé aux artichauts
50min