Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 30 g sucre vanillé maison
- 1 mangue, détaillée en dés (1 cm)
- 2 fruits de la Passion, la chair uniquement
- 30 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 729.3 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Framboisier
1h
Croustillant chocolat-framboise
16h
Petits choux au saumon fumé
1h 10 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4u. 15min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6u.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min