Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 30 g sucre vanillé maison
- 1 mangue, détaillée en dés (1 cm)
- 2 fruits de la Passion, la chair uniquement
- 30 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 729.3 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au citron destructurée
20 Min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 Std. 30 Min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Petits choux à l'indienne
40 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45min
Mille-feuille de tuiles aux noisettes
2h
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min