Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g collier d'agneau, coupé en dés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de volaille
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de carottes nouvelles, taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
- 200 g de navets de printemps
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en trois
- 200 g de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
- 8 oignons grelot
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 23 g
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1 Std.
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Lotte à la provençale
50min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Veau aux olives
1 Std.
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Veau Marengo
55 min
Lapin à la provençale
1 Std.
Curry d'agneau
1 Std.
Axoa d'agneau
55 min