Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g collier d'agneau, coupé en dés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de volaille
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de carottes nouvelles, taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
- 200 g de navets de printemps
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en trois
- 200 g de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
- 8 oignons grelot
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 23 g
Alternatieve recepten
Navarin aux petits légumes
1h
Lapin marengo
1h
Osso-buco
1 godz. 20 min
Sauté de veau Marengo
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Veau aux olives
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin à la moutarde
1h
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Veau Marengo
55min