![Eglefin au curry Eglefin au curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/741EB5A4-9FDB-4A4C-9738-6E15617E9FCE/Derivates/3EEBFDB7-9983-4B85-8636-09E6211B6EAF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de poireaux nouveaux, coupés en petits tronçons
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de curry en poudre
- 600 g d'églefin, détaillé en 6 filets
- 900 g d'eau
- 300 g de riz basmati, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 brins d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Papillote de turbot aux petits légumes
1h 15min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 Min
Papillote de poisson minute WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Osso-buco de lotte
45 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min