![Blanquette de saumon aux fèves Blanquette de saumon aux fèves](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2FA79D8-1C40-49A1-B5B3-F0E62FA05FC9/Derivates/DB69D767-794C-4528-9C23-1A252C31AD4F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fèves fraîches, ou surgelées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 830 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de riz basmati
- 6 pavés de saumon frais, sans la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 godz.
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Filets de limande en croûte de pistache, mijoté de légumes aux épices
45 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1 godz.
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Risotto au saumon
45 min
Blanquette de cabillaud
55 min