Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fèves fraîches, ou surgelées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 830 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de riz basmati
- 6 pavés de saumon frais, sans la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Papillotes de poisson au mascarpone
35 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Lotte à la provençale
50min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Papillotes de lieu noir
45min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min