Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, détaillée en cubes (2-3 cm)
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 2 pincées de piment doux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de lardons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 400 g de bouillon de viande
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, détaillées en cubes (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2507 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry d'agneau
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1小时 20 分钟
Osso-buco
1小时 20 分钟
Colombo de porc
1h 15min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Petit salé aux lentilles
45 Min
Navarin d'agneau
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Veau aux olives
1 Std.
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Veau Marengo
55min