Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto
30 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Aligot
40 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto aux morilles
45 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min