Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto à la saucisse et à la trévise
35 dk
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 dk
Veau bolognaise et polenta
35 dk
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 dk
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 dk
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 dk
Aligot
40 dk
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 dk
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 dk
Gratin de crozets au jambon
1sa