![Brandade de cabillaud et poireau Brandade de cabillaud et poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A17E5171-31A5-497B-8749-05D8768AE5A5/Derivates/1f5e691e-a1ac-4593-8d2a-689d16d2d847.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
- 80 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 350 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de cabillaud
- 2 c. à soupe de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Saumon au chou, beurre au citron vert
45min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Merlan aux poireaux
30min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Eglefin au curry
50 мин.
Merlu à la galicienne
45min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Osso-buco de lotte
45min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de courgettes aux crevettes
55 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min