Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- ½ gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes (6 médaillons)
- 6 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de panais, détaillé en dés
- 150 g de poireau, émincé
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1052.8 kJ / 252.5 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Cassoulet de la mer
50 Min
Merlan aux poireaux
30min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Aumônière de moules aux petits légumes
1h 10min
Poisson au crumble d'herbes
35 phút
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 phút
Parmentier de carotte au poisson
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Marmites de la mer
45 phút
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min