Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- ½ gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes (6 médaillons)
- 6 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de panais, détaillé en dés
- 150 g de poireau, émincé
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1052.8 kJ / 252.5 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Parmentier de carotte au poisson
1u.
Cassolette de poissons
1u.
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Cassoulet de la mer
50min
Gratin de poisson
45min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Aubergine farcie au cabillaud
1u.
Lasagnes de poisson aux champignons
1u. 30min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min