Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le filet de veau aux champignons
- 15 g de champignons déshydratés
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de fond de veau
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de vin blanc
- 20 g de beurre doux
- 1500 g de filet de veau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tours de moulin à poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 800 g d'eau
La polenta crémeuse
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de polenta
- 80 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2120 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 69.8 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta au gorgonzola
25min
Veau bolognaise et polenta
35min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
La daube niçoise
13h 20min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min