Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les courgettes
- 3 belles courgettes, coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud, désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (optioneel)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Papillotes de poisson au mascarpone
35min
Truites farcies à la ricotta
40min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Clafoutis poulet-champignon
1h
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min