Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 514 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Courgettes à la farce marine
1sa 15 dk
Gratin de poisson
45 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30 min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min