Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 514 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux crudités
2h 50 min
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Papillotes de poisson au mascarpone
35min
Choucroute de la mer
35min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Gratin de poisson
45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Brandade de sardine
35min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Brandade de thon
1h
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min