Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 514 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Gratin de poisson
45 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Salade de pâtes aux fonds d'artichaut
50min
Eglefin au curry
50min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Ballotine de saumon
25min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1 Std. 15 Min
Cocottes gratinées à la grecque
1h
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35min