Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 300 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), détaillées en cubes (2 cm)
- 2 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 4 cuisses de canard confites
- 2 gousses d'ail, hachées
- 12 gésiers de canard, émincés en lanières
- 20 g d'armagnac
- 5 brins de persil plat frais, ciselés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 68.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pintade au chou
1h 10 min
Lapin à la moutarde
1h
Caille aux raisins
45 min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Cailles farcies
1sa 15 dk
Effiloché de lapin et fèves au thym
1sa 15 dk
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Lapin marengo
1h
Estouffat toulousain
2 Std.
Lapin à la provençale
1h