Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55 min
Pintade au chou
1h 10 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 min
Osso-buco
1h 20 min
Paëlla valenciana
1h
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Lapin marengo
1h
Estouffat toulousain
2 Std.
Sauté de veau Marengo
55 min
Veau aux olives
1h
Lapin à la provençale
1h