Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 4 - 6 navets nouveaux, coupés en morceaux
- 200 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 400 g de petites pommes de terre, coupées en deux
- 3 blancs de poireau, coupés en quatre
- 1 courgette, coupée en grosses rondelles
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier)
- 800 g de filet de bœuf ou 1 rôti très tendre
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de coulis de tomates aux herbes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1h
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Marmite de poulet et légumes d'automne
1 Std. 40 Min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Estouffat toulousain
2 Std.
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Bœuf carotte
1h 35min
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min