Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons
- 100 g de navet de printemps, coupé en deux
- 50 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
-
200
g de petits pois frais, écossés
of 200 g de petits pois surgelés - 30 g de beurre doux
- 8 feuilles de brick
- 6 brins de ciboulette fraîche, et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Champignons farcis
45min
Verrines estivales
12h
Pizza aux légumes
2h 5min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1h 40min
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Soufflé aux artichauts
50min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min
Lasagne aux légumes
1 godz. 5 min