Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de chou frisé, de grande taille
- 600 g d'eau
- 2 tranches de pain de mie blanc tranché et sans croûte
- 50 g de lait demi-écrémé
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 8 - 10 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de viande d'agneau, détaillée en dés (2 cm env.)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 Std.
Pintade au chou
1h 10min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
2h 30min
Chapon en blanquette
1h 30min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Poireaux gratinés à la béchamel
1u. 15min
Epaule de veau à la normande
1h
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1h 45min
Sauté de veau Marengo
55min
Veau aux olives
1h
Aillade de veau
1h 30min