![Mousse de chèvre en habit de poireau Mousse de chèvre en habit de poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3F6AF5F-3861-45D4-9A88-F0804B241149/Derivates/B2AC3A3C-62D7-44B3-BD0B-5E7037548A5F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 3 poireaux, coupés en deux dans la longueur
- 200 g de fromage blanc nature au lait de chèvre
- 15 g d'amandes effilées
- 350 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 100 g de tomates confites
- le zeste d'un citron jaune ou demi-citron, à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 15 feuilles de basilic frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Cheesecake tomate-chèvre
4 godz. 30 min
Croustillant méditérranéen
1h 15min
Bouchée croquante à l'abricot
24u. 55min
Marquise au chocolat
2 Std. 25 Min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min