![Agneau au citron Agneau au citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D4D3BE8-F835-40A7-9F29-0DB9036C567F/Derivates/54DDE866-0D63-4A85-A7CC-9736EB53E148.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
of ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min
Paupiettes d'agneau
1 godz. 30 min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1h 10min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1h
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1h 50min
Acras de morue
13h
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Couscous d'agneau express
55min
Veau aux olives
1h