Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka
1h 45min
Pastilla au poulet
1h 10min
La véritable moussaka
2h 30 min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1j 55 menit
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35 min
Moussaka
2h 30 min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Riz Biryani
45min
Tajine de poulet au citron confit
3h
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min