Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Moussaka
1h 45min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Riz Biryani
45 分钟
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Nems de légumes
1 Std.
Couscous marocain
50 min
Tarte aux épinards et citron confit
1小时 20 分钟
Calamars farcis au chorizo
1klst 10 min
Pastilla au poulet
1klst 10 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Couscous d'agneau et légumes
1klst 10 min