Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés
- 100 g de ricotta
- 150 g de fromage de chèvre frais
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 8 feuilles de basilic frais, ciselées
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
50
g de roquette
of 50 g de mâche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15 min
Verrines estivales
12h
Ballotine comme un macaron
25 Min
Flans de petits pois
1h
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Granité aux cerises et crème balsamique
5 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1sa 15 dk
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 min